Cursist Ervaringen

Cursist Ervaringen

Ien Soomers (vrijdag, 16 februari 2018 15:10)

 Fijne cursus gehad. Heerlijk buiten gelopen en allerlei oefeningen gedaan. Heb ik zeker wat aan , ook in de toekomst.
Begeleidster Monique deed het erg goed . Prettige sfeer en ondanks ontspannen sfeer toch opbouwen van conditie en bewustwording van je lichaam: ademhaling, beweging , zintuigen.
Kortom fijne cursus!

Laura (dinsdag, 16 januari 2018 21:48)

 Op een hele nieuwe manier kennis mogen maken met hardlopen. Helemaal ontspannen na iedere training! Goede tips meegekregen en leuk om is meer op je omgeving te letten tijdens het lopen! Dankjewel Monique!

Ineke (woensdag, 11 oktober 2017 19:57)

Mindfull run van Monique Schipperijn .
Bewust geworden van veel persoonlijke zaken. Ontdekt hoe ik normaliter adem,ook buiten het hardlopen en nu een begin gemaakt met neusademhaling.
En vooral zin gekregen om het hardlopen weer op te pakken maar dan anders! Niet prestatie gericht maar als een way of live…..omdat het leuk is als je het mindfull doet.
Dan ben je toch een KEI als je dat in vijf sessies weet over te brengen!!

Gea (dinsdag, 27 juni 2017 22:02)

Voor mij een hele nieuwe ervaring die ik een ieder nu kan aanraden.
Dank Monique voor de fijne en professionele lessen.
Ik loop nu echt met m’n �

Helma nikkels (vrijdag, 03 februari 2017 11:06)

 Ik heb een mindfull cursus gevolgd bij Monique Schipperijn in Deventer. Wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar ben positief verrast. Lopen in de groepje werkt inspirerend. Goede oefeningen en tips gekregen van Monique!

Yvonne Kwakkel (zondag, 25 juni 2017 12:25)

De cursus mindfulrun bood mij inspiratie om het hardlopen weer eens op een andere manier te beleven. Monique was in staat om op een laagdrempelige manier oefeningen uit te leggen en dat werkte erg motiverend. Een aanrader voor iedereen die mindfulness wil combineren met sporten !

Mirjam Lorijn (zaterdag, 05 november 2016 20:21)

 Ik heb de Mindful Run cursus gevolgd bij Monique Schipperijn in Deventer (Oxe). Erg leuk en zeker aan te bevelen. In 5 weken hebben we veel geleerd over ademhalingstechniek, de manieren van (hard)lopen, gebruik van je spieren en ontspannen. Ik moet eerlijk zeggen, door deze 5 weekse cursus ben ik veel bewuster bezig met bewegen / sporten en merk dat de manier van ademhalen door je neus veel prettiger is. De conditie is in deze weken zeker verbeterd. Nu zien dat ik deze lijn kan blijven vasthouden!

Daniëlle Nutbey (woensdag, 12 oktober 2016 19:18)

De 5 weekse mindfulrun cursus in Deventer kan ik iedereen aanraden. De trainingen van Monique zijn relaxed, leuk, en afwisselend. Mijn groep was een mix van beginnende en gevorderden lopers en dit heb ik juist als heel prettig ervaren.
Bedankt Monique!