Mindfulrun Wandelcoaching

Mindfulrun Wandelcoaching

Mindful Run Wandelcoaching is bewegen en coaching in de buitenlucht.

Als  Wandelcoach  werk ik volgens de effectieve Mindful RUN -methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met Ademhalingstechnieken, Mindfulness, Yoga en  NLP.

Graag neem ik je mee naar buiten, om te ervaren wat de heilzame werking van de natuur met je doet.

We leven in zo n drukke wereld en MOETEN zoveel van ons zelf, prive of op het werk.

Soms is het even tijd om letterlijk  stil te staan en voor jezelf te kiezen.

Vijf weken lang (sessie van twee uur)  zodat jij je weer beter voelt en er zelfstandig mee verder kunt.

Maatwerk en 100% aandacht voor jou!

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek bespreken we samen jou doelen.

Resultaat van het Mindful Run Wandelcoachtraject

 Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.

 Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.

 Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding

 De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.

Wordt Mindful Run coaching vergoed?

Overweegt u om een coaching traject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat u ook alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij uw belastingaangifte, kunt u ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kunt u uw verzoek bijvoorbeeld voorleggen bij de volgende instanties:

Werkgever — Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, acquisitietraining, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met uw leidinggevende in hoeverre de organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Aftrekbaar voor Ondernemers / ZZP’er  —  Als Ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kunt u zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor Ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

Via PGB of het UWV — Leeft u op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kunt u de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Bent u op dit moment werkeloos en ontvangt u een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Uw zorgverzekering  — De coaching van Mindful Run behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.