Individuele wandelcoaching

100% Aandacht Voor Jou!

Als je wandelt komt letterlijk alles in beweging.

Door de natuur op te zoeken ervaar je rust in je hoofd en lijf. De natuur werkt helend, ontspant en is een mooie inspiratiebron. Bewust worden van de omgeving en van jezelf. Je aandacht op het nu richten.

Antwoord krijgen op vragen zoals;

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is mijn doel?

Tijdens een traject van 6 weken (2 uur per week) begeleid ik jou, geef je tools (die je kan gebruiken in je dagelijks leven) en kijken we samen wat jij nodig hebt om je goed te voelen te ontwikkelen en te groeien. We gaan niet alleen praten en wandelen maar doen ook praktische oefeningen in combinatie met Mindfulness en NLP. Daarnaast leer ik je gezond en rustig te ademen.

Stap voor stap werken we aan jouw herstel, dat kan zowel op het werk zijn of in je privéleven. Tijdens dit 6 weekse traject sta jij en jouw doelen centraal.

Coaching van hoofd naar hart met als resultaat:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde energiebalans.
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • De juiste balans tussen lichaam en geest.

Maak een belafspraak zodat we elkaar vast kunnen spreken en jij de gelegenheid krijgt om je vragen te stellen. 06-28922322

TIP:

Tegenwoordig wordt een coaching traject vergoed vanuit de werkgever. Vraag of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het bedrijf. Daar zijn budgetten voor.

Tarief; 6 weken(2 uur per week) 900 euro

Liever eerst een losse wandelcoachsessie? Dat kan ook.

(2 uur 150 euro)