Over Mij

“Niet elke dag is mooi maar in elke dag zit iets moois”

Ik ben Monique Schipperijn, beweegcoach in Deventer en omgeving. Ik train en coach mensen in de buitenlucht.

Ik woon in het buitengebied van Deventer en geniet dagelijks samen met mijn man van de natuur en het buitenleven. De geuren en kleuren van de wisselende seizoenen, de wind in je haren, zon op je huid, rust en stilte op het platteland, de zon zien opkomen, vroeg op pad voor een wandeling, het geeft mij energie en houd mij fit.

Ook ik ken “mindere dagen” maar weet wat het mij oplevert als ik de natuur in ga door te vertagen, stil te staan en vooral te genieten van de kleine dingen.

Sporten heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Als kind was ik elke dag buiten te vinden. Rennen, tennissen, voetballen en hockeyen, heerlijk om te doen. Vanaf mijn 10de kwam ik in aanraking met hockey en ontwikkelde zo mijn passie voor deze prachtige sport.

Mijn hockey- topsport achtergrond (met als hoogtepunt Nederlands Dames team) heeft gezorgd voor een gezonde interesse in zowel lichaam als geest.

De natuur is mijn kantoor.

Ik laat je graag ervaren wat het positieve effect is van bewegen in de buitenlucht. En hoe het bij kan dragen aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Zingeving

Ik breng je in balans zodat jij je fitter, blijer en energieker voelt. Zin in het leven, zin om leuke dingen te doen. Samen kijken we naar een manier die bij jou past.

Ik sta positief in het leven, ben geduldig, open, empathisch, heb humor en sta met beide benen op de grond.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf persoonlijk ontwikkeld, de nodige kennis opgedaan, opleidingen gevolgd op gebied van training, coaching en voeding zodat ik in staat ben je te begeleiden naar een betere versie van jezelf.

Mocht je vragen hebben aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik ontmoet je graag!

Sportieve groet Monique. 

  • Beweegcoachopleiding – Sonnevelt Opleidingen
  • Runningtherapie – Sonnevelt Opleidingen
  • Wandelcoaching – Mindfulrun Nederland
  • Mindfulrun/Walk – Mindfulrun Nederland
  • Mindfulrun4kids – Mindfulrun Nederland
  • Workshop Buteyko
  • Life Coach – Civas opleidingen
  • Yoga Nidra – Opleiding Yogadreams Zaandam