Nieuws

Even een verhaaltje….

Ik kreeg de vraag van een dame of ik haar kon helpen/begeleiden naar een gezondere leefstijl. Het roer moest om, na jaren niets doen weer gaan bewegen, sterker worden, gezonder eten, gewicht verliezen maar geen strenge diëten. Na een intake om te kijken of ik wat voor haar kon betekenen, en of de klik er was maakten we een afspraak om van start te gaan. Ze vond het spannend maar wist ook dat ze deze stap moest maken.

Een verandering in haar leefstijl was echt nodig!

We zijn twee weken bezig, maken kleine stapjes, wekelijks een uur wandelen, oefeningen doen, praten en ook niet onbelangrijk, plezier in het bewegen!

Bewust worden van je lijf, van wat je eet, hoe je leeft, hoe je je voelt. Waar voelt je je  goed bij? Wat past bij jou? Iedereen is anders dus voor iedereen een ander plan van aanpak,

Met de tips/adviezen/oefeningen die ik haar elke week meegeef gaat ze zelf thuis aan de slag. In een dagboekje schrijft ze haar (haalbare) doelen op en houd ze bij wat haar eetpatroon is. Door het op te schrijven ben je je er nog meer bewust van en het werkt motiverend.

Ze krijgt weer energie! En zij niet alleen, ik ook want wat is het leuk om iemand op deze manier te mogen begeleiden. Geen prestatiedruk maar wel af en toe uitdagen.

20 maart 2020

Blijf bewegen, juist ook in de corana-tijd!

Misschien heb jij in deze tijd juist wel meer behoefte om te bewegen, ontspannen en energie op te bouwen maar lukt het je niet alleen.

Ik help je graag!

Interesse? Bel mij dan. 06-28922322

21 april 2019

TEAM: LYNN EN MILA’s MINDFUL RUN TEAM 1

In 2019 ga ik samen met Mindful Run Team Lynn en Mila 240 kilometer lopen in 24 uur. Een mooie uitdaging!

Dit doen wij voor het Ronald McDonald huis in Arnhem. Deze huizen zijn erg belangrijk voor zieke kinderen en hun familie.
Wil je een bijdrage leveren aan dit mooie doel ? Dat kan door te doneren of te sponsoren?
Hartelijk dank!!

https://www.home-run.nl/homerunner/monique-schipperijn

10 september 2017

Hardlopers zijn geen doodlopers

Onlangs ben ik geïnterviewd voor Deventer Post. Leuk om vervolgens dit uitgebreide artikel terug te zien in de krant. #trots

IJsselloop Deventer 2018