Nieuws

Elke dag een half uurtje bewegen en je voelt je een ander mens!

https://www.rtvoost.nl/nieuws/1500260/Je-beweegritme-in-de-war-door-de-avondklok-Vijf-tips-voor-een-work-out-in-de-woonkamer?fbclid=IwAR1MlXxVam22NxB

Kickstart naar een gezonde leefstijl.

Een snelle start maken naar een gezonde leefstijl? Je lijf resetten/reinigen op een gezonde manier? Kijk dan eens naar het C9 programma van Forever Living. Dit programma helpt je in 9 dagen een start maken naar een fittere versie van jezelf. Geen dieet maar een gezond schema met natuurlijke producten. Neem een kijkje in de webshop.

https://310002004673.fbo.foreverliving.com/nld/nl-nl/home

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een krachtige vorm van yoga die al duizenden jaren word beoefend. Een reis door je lichaam op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Het verminderd stress, angst en spanning. Je slaapt beter, helpt je om gedachten te ordenen. Een Yoga Nidra sessie kan gelijk staan aan 4 uur slaap. Vanaf nu ben ik gecertificeerd en zal binnenkort hier meer over vertellen.

20 maart 2020

Blijf bewegen, juist ook in de corona-tijd!

Misschien heb jij in deze tijd juist wel meer behoefte om te bewegen, ontspannen en energie op te bouwen maar lukt het je niet alleen.

Ik help je graag!

Interesse? Bel mij dan. 06-28922322

21 april 2019

TEAM: LYNN EN MILA’s MINDFUL RUN TEAM 1

In 2019 ga ik samen met Mindful Run Team Lynn en Mila 240 kilometer lopen in 24 uur. Een mooie uitdaging!

Dit doen wij voor het Ronald McDonald huis in Arnhem. Deze huizen zijn erg belangrijk voor zieke kinderen en hun familie.
Wil je een bijdrage leveren aan dit mooie doel ? Dat kan door te doneren of te sponsoren?
Hartelijk dank!!

https://www.home-run.nl/homerunner/monique-schipperijn

10 september 2017

Hardlopers zijn geen doodlopers

Onlangs ben ik geïnterviewd voor Deventer Post. Leuk om vervolgens dit uitgebreide artikel terug te zien in de krant. #trots

IJsselloop Deventer 2018